Velkommen til forummet! Læs dette oplæg inden du begynder

Dette er et diskussionsforum for investorer, af investorer.

Gruppen er åben for alle små og store private investorer, der ønsker at udveksle tanker og udveksle ideer omkring opsparing og investering med fokus på aktier og aktiemarkedet, som handelsplads. Emner dækket er investeringsstrategier og -stile, markedet og individuelle virksomheder og aktier. Diskussionen er gratis, men vi ønsker, at den foregår i en god tone og positiv ånd. Velbegrundet og saglig diskussion er noget vi lægger meget vægt på i dette forum.

Forummet er en fremragende kilde til inspiration og viden for alle med både en brændende og spirende interesse for aktier. Det giver også muligheder for at netværke og udveksle ideer med ligesindede.

I) Det er forbudt at gøre grin med andre eller angribe andre medlemmer på et personligt plan.

II) Vi diskuterer faktuelt og holder os til emnet, men humoristiske indlæg er velkomne. Undgå at kommentere, hvis du ikke kan bidrage med noget nyt til diskussionen.

III) Deling af tanker, opslag og ideer er velkommen, men det er ikke tilladt at give direkte investeringsrådgivning, hvis man ikke er autoriseret i det. Husk altid at lave din egen due diligence inden du køber eller sælger aktier.

IV) Diskussionen skal være opmuntrende. Alle, også begyndere, fortjener gode og høflige svar.

V) Alle former for eller forsøg på markedsmisbrug og manipulation er strengt forbudt. Dette er i overensstemmelse med det gældende MAR-direktiv: Markedsmisbrugsforordningen (EU) nr. 596/2014 (MAR) og direktivet om strafferetlige sanktioner for markedsmisbrug 2014/57/EU (MAD II)

Al compliance vedrørende ansvarsfraskrivelse og lignende på generel research findes her.

Husk, at forummet bliver præcis, hvad vi selv gør det til. Vi ønsker, at alle bidrager ved at opretholde en konstruktiv diskussionskultur. Tænk gerne over dine egne indlæg fra de andre læseres synspunkt: er mine kommentarer behagelige at læse og bidrager de til at fastholde/hæve kvaliteten af ​​diskussionen?

Hvis svaret er ja, så ønsker vi dig en god debat på vores forum!

Har du brug for hjælp til at navigere forummet? Se denne video af @OliverBronze introducere hvordan man bruger siden!

Hør her HC Andersen Capitals CEO @Tueoestergaard introducere forummet ved lancering: