Curasight - Virksomhedstråd

Så er der en ny analyse af Curasight ude fra HC Andersen Capital :slight_smile:

Hele analysen kan læses her: Curasight: (One-pager) Updated after positive pipeline indications

Jeg har sammenfattet lidt kort derfra her:

  1. Virksomhedsprofil: Curasight er en dansk biotekvirksomhed etableret i 2013 med hovedsæde i København. De udvikler teknologier baseret på uPAR-receptoren, der kun findes i kræftceller. Deres produkter, uTRACE og uTREAT, sigter mod at diagnosticere og behandle kræft.

  2. Investeringscase: Curasights investeringscase afhænger af en succesfuld udvikling og kommercialisering af deres uTRACE og uTREAT teknologier gennem partnerskaber.

  3. Risici: Der er risici ved udviklingen af nye teknologier og usikkerhed om godkendelse og kommercialisering. Der er også risiko for, at partnerskabsaftalerne ikke vil være kommercielt vellykkede. Markedsvilkår og behovet for yderligere finansiering kan desuden også påvirke virksomheden.

  4. Investeringsskabende faktorer: Curasight har bevist konceptet for deres diagnostiske teknologi og oplever derved interesse fra både videnskabelige og farmaceutiske interesseranter. Der er potentiale for bred anvendelse af deres teknologi.

  5. Finansiel position: Curasight har en likviditetsposition på DKK 32,1 millioner ved udgangen af Q2 2023 og forventer yderligere indtægter fra Curium-partnerskabet. Virksomheden planlægger at sælge deres produkter gennem partnere, hvilket reducerer kommerciel risiko.

1 Synes om